Jaossa lahjakortteja Tapiolan liikkeisiin – osallistu ja voita!

Siintääkö haaveissa uusi laatukello, näyttävä hiustyyli tai upea merkkilaukku, vai kenties romanttinen illallinen ja yö hotellissa? Espoon Tapiolassa kaikki tämä on mahdollista – kätevästi yhdellä pysähdyksellä! Rahakaan ei ole tällä kertaa unelmien tiellä, sillä meillä on juuri nyt käynnissä vuoden 2019 paras online arvonta, jonka palkinnot ovat lahjakortteja Tapiolan keskuksen liikkeisiin. Voita esimerkiksi ilmainen hotelliyö, 100 € shoppailurahaa tai kolmen ruokalajin illallinen kahdelle! Lue lisää ja osallistu heti online.

Suosittu Tapiolan keskus on laatutietoisen shoppailijan paratiisi – jopa yli 150 liikettä ja palvelua pitävät huolen siitä, että mikään toive ei jää täyttämättä! Täältä löydät niin muodin uudet tuulet, parhaat terveystuotteet kuin huippuelektroniikankin, joten Tapiolan keskus on täydellinen paikka koko perheen yhteiselle ostosreissulle.  


Voit osallistua kampanjaan ja arvontaan helposti tilaamalla uudistetun uutiskirjeemme ja täyttämällä alla olevan lomakkeen online 2019. Kerro meille viestissäsi, mihin liikkeeseen haluaisit lahjakortin mieluiten – henkilökohtainen bonuskoodisi on siis kätevästi suosikkiliikkeesi nimi. Kaikille uutiskirjeen tilaajille on luvassa huikeita tarjouksia ja bonuksia, ja nopeimpia odottaa myös mahtava tervetuliaisbonus. Voit osallistua helposti ilman rekisteröintiä, täytä vain tietosi oheiselle lomakkeelle – saat ilmaiset arpaliput ja Espoon parhaat tarjoukset! Muista myös oma kampanjakoodisi (eli lempikauppasi tai liikkeesi nimi) ja odottele yhteydenottoamme.

Kampanja on voimassa ainoastaan online, ja jokainen oheisen lomakkeen täyttänyt osallistuu arvontaan ja saa mahtavia tarjouksia ja henkilökohtaisia etuja 2019. Bonus on voimassa rajoitetun ajan, joten toimi nopeasti. Lisäksi 50 ensimmäiselle yhteystietonsa jättäneelle on luvassa tervetuliaisbonus – ilmaiset yllätykset ovat varmasti kaikkien mieleen! Jaamme juuri nyt useita lahjakortteja Tapiolan suosittuihin liikkeisiin, ole siis yksi onnekkaista ja voita 2019 parhaat palkinnot!