Tapahtumat

 • 26.4.2017-30.4.2017April Jazz FestivalApril Jazz Festival valtaa jälleen Tapiolan huhtikuun loppupuolella, jo 31. kerran!

  April Jazz Festival on pääkaupunkiseudun suurin vuotuinen jazz- ja rytmimusiikin tapahtuma ja sen pääasiallisena konserttipaikkana toimii Espoon kulttuurikeskus. Festivaali on sen kolmekymmentävuotisen historiansa aikana tuonut Espooseen kattavan kirjon huippuartisteja kuten Dave Brubeck, Ray Charles, Bobby McFerrin ja Cassandra Wilson.

  Lisätietoa verkkosivuilta: apriljazz.fi

  Järjestyksessään 31. April Jazz –festivaali järjestetään Espoossa 26.–30.4.2017. Konserttipaikkoina toimivat Espoon kulttuurikeskus Tapiolassa, Leppävaaran Sellosali, Espoon modernin taiteen museo EMMA sekä Tapiolan kirkko. Lisäksi perinteiset jatkojamit järjestetään Tapiola Gardenissa keskiviikosta lauantaihin ja G Livelab Helsingissä toimii yhden konsertin näyttämönä.

  Tapahtuman liput ovat myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa ja toimipisteissä. Vuodesta 1987 lähtien järjestetty April Jazz on pääkaupunkiseudun suurin kansainvälinen jazzfestivaali, joka esittelee koti- ja ulkomaisten rytmimusiikin huippujen lisäksi nousussa olevia, tuoreita ja kiinnostavia artisteja. Festivaalin järjestää Espoo Big Band ry.
  Lue lisää
 • 27.4.2017Kansallisen veteraanipäivän juhlaKansallisen veteraanipäivän juhla Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa 27.4.2017Kansallisen veteraanipäivän juhlaa vietetään Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa.

  Vuoden 2017 teemana on Kansallinen veteraanipäivä – Sinun veteraanipäiväsi. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

  Pukukoodi: tumma puku ja kunniamerkit.

  Lipunnosto on kulttuurikeskuksen edustalla altaan puolella klo 9.30. Juhlan jälkeen on kahvitarjoilu lämpiössä.

  Aika
  To 27.4.2017 klo 10.00 - 11.00

  Paikka
  Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali

  Järjestäjä
  Espoon kaupunki, Espoon seurakuntayhtymä ja Tapiolan Reserviupseerit r.y.

  Hinta
  Vapaa pääsy
  Lue lisää
 • 30.4.2017Tapiola Sinfonietta: Vappuaaton konsertti Limonaatia ja kumipalloja Virittäydy vapputunnelmiin Tapiola Sinfoniettan suositussa Vappuaaton konsertissa 30.4. Espoon kulttuurikeskuksessa.Tapiola Sinfonietta & M.A. Numminen

  Virittäydy vapputunnelmiin Tapiola Sinfoniettan suositussa Vappuaaton konsertissa. Tarkoin varjeltu ohjelmakokonaisuus paljastetaan kevään koittaessa. Kesto n. 1 h 15 min

  Aika
  su 30.4.2017 klo 18.00 - 19.15

  Paikka
  Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali

  Järjestäjä
  Tapiola Sinfonietta

  Verkko-osoite
  tapiolasinfonietta.fi

  Hinta
  Liput toimituskuluineen alk. 25/20/15 €, sis. kuohuviinilasillisen

  Liput
  lippu.fi
  Lue lisää
 • 5.5.2017-14.5.2017Espoo CinéVuodesta 2017 lähtien Espoo Ciné -elokuvajuhlia vietetään jo toukokuussa, kevään tullessa. Taas on tarjolla kymmenen päivää parhaan eurooppalaisen elokuvan juhlaa!Seuraava, järjestyksessään 28. Espoo Ciné -elokuvajuhla pidetään 5. - 14. toukokuuta 2017. Espoo Ciné on yksi Suomen suurimmista elokuvafestivaaleista ja vuosien mittaan Espoo Cinéstä on muodostunut keskeinen uuden eurooppalaisen elokuvan esittäjä Suomessa. Festivaalilla nähdään mielenkiintoisimpia uusia elokuvia sekä asemansa jo vakiinnuttaneilta mestareilta että vasta nousemassa olevilta uusilta kyvyilä. Erityistä huomiota kiinnitetään naisiin elokuvantekijöinä.

  Vuodesta 2017 lähtien lapsille ja nuorille suunnattu laaja ohjelmisto on koottu uuden nimen alle Junior Cinéksi. Kymmenpäiväisen festivaalin aikana esitetään runsaat sata pitkää elokuvaa ja muutamia kymmeniä lyhyelokuvia.

  Runsasta elokuvatarjontaa täydentää myös yhtä rikas tapahtumatarjonta. Kävijämäärät ovat kasvaneet tasaisesti, festivaalilla vierailee vuosittain noin 25 000 katsojaa.

  Espoo Ciné järjestää myös tänä keväänä ilmaisen Cinén-bussin, joka kulkee silloin kun Tapiolassa on eniten näytöksiä Helsingin keskustan ja Tapiolan välillä kerran tunnissa kumpaankin suuntaan.

  Liput ja lisätietoa: espoocine.fi
  Lue lisää
 • 13.5.2017SydänmessutMiten voi 100-vuotiaan Suomen sydän nyt ja tulevaisuudessa? Entä sinun sydämesi? Sydänoireet - merkki liian hektisestä elämästä?

  Tähän ja moniin muihin sydänterveyteen liittyviin kysymyksiin saat vastauksia Sydänmessuilta, jotka järjestetään jo yhdeksännen kerran Espoon kulttuurikeskuksessa lauantaina 13.5.2017 klo 10–16.
  Sydänmessut on Suomen merkittävin sydänterveyden hyvinvointitapahtuma ja mitä parhain näyttämö muistuttamaan suurtyöstä, mikä sydänterveyden saralla on jo yhdessä saavutettu. Messuilla nostetaan esiin myös uudet, kumuloituvat uhkakuvat – elämän kiireiden, paineiden ja stressin sydänvaikutukset – ja yritetään löytää niihin ratkaisuja.


  Vierailijat kuulevat maan parhaiden sydänasiantuntijoiden luentoja ja saavat vastauksia kysymyksiin. Tarjolla on toimiviksi koeteltuja neuvoja, ohjeita, testausmahdollisuuksia, vertaistukea ja käytäntöön sovellettavaa tietoa myös useilta yhteistyökumppaneilta.

  Suomen mennyttä 100 vuotta on synkentänyt suomalaisten korkea sydän- ja verisuonisairastuvuus ja -kuolleisuus. Tämä on vaikuttanut perheiden perusturvallisuuteen ja vienyt uskoa tulevaan. Tähän on saatu aikaan muutos, mutta tauti ei ole hävinnyt ja sydänterveystyöhön on jatkossa paneuduttava uusista lähtökohdista.

  Sydänmessut järjestetään Espoon kulttuurikeskuksella la 13.5. klo 10–16. Sydänmessuille on vapaa pääsy.

  Katso vuoden 2017 käsiohjelma >>
  Lue lisää
 • 19.5.2017-20.5.2017Tapiolan kesänavausTapiolan kesänavausta vietetään 19.–20.5.2017Tapiolan keskus täyttyy jälleen kesäisestä tekemisestä ja lämpimästä tunnelmasta kun Tapiolan kesänavausta vietetään perjantaista lauantaihin 19.-20.5.

  Suosittu Street Food Carnival saapuu jälleen Tapiolaan! Ruokarekat löytyvät Tuulikinsillan ja Länsituulen väliseltä ulkoalueelta. Mukana tuttuja, sekä myös uusia ravintoloitsijoita!

  Luvassa myös muita herkkuja, musiikkia ja kesäisiä aktiviteettejä kahden päivän ajan Tapiolassa, tervetuloa mukaan!

  Koko ohjelma julkaistaan toukokuussa, pysy kuulolla!
  Lue lisää